Klobása Bosanka s jehněčím masem 1 ks

1546
Neohodnoceno

Ručně vyráběná trvanlivá bezlepková klobása čabajkového typu s jehněčím masem (min 15% jehněčí maso). Klobáska váží cca 130 g.


  • 39,13 Kč bez DPH
  • Můžete ho mít zítra doma!
45 Kč
Kategorie: Uzeniny
 

Jemně pikantní klobása maďarského typu, s 15% podílem jehněčího masa. Je vyráběna jako fermentovaný výrobek bez tepelné úpravy. Trvanlivost je 30 dní. Uchovává se sušením v suchém chladném prostředí, kde postupně vysychá a stává se pikantnější. Je vhodná výhradně na studenou kuchyni, na obložený talíř, nebo k pivu a vínu. 1 nožička

 
Složení

jehněčí maso (min. 25%), vepřové maso, hovězí maso, koření, sůl (max. 4,2%), konzervant E 250, koření voda, cukr, obsah bílkovin min. 15%, obsah tuku max. 40%, NY 104%.

Trvanlivost 21 dní.

Hmotnost 1 ks cca 130 g.

 Cena za 1 kg 350 Kč.