MRAŽENÉ Osso Buco (s kostí) z Hyršova cca 1 kg

802
Neohodnoceno

Lahodná telecí kližka s morkovou kostí.


  • 304,35 Kč bez DPH
  • Můžete ho mít zítra doma!
350 Kč
Kategorie: Maso a uzeniny
 

Osso buco je tradiční italský pokrm, oblíbená specialita především z okolí Milána. „Osso“ je italsky kost, „buco“ znamená díra, tedy kost s dírou. Základem jídla je totiž plátek masa z telecího kolena uříznutý napříč i s kostí z dolní části nohy (kližky). Kost ve středu masa obsahuje morek, který se při pečení/dušení vypeče a šťávě dodá patřičnou sílu i chuť. 

Cena za 1 kg 350 Kč.

Maso hluboce šokově zamražené.

Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin. Mražené maso uchovávejte v mrazáku při teplotě - 18 C.

Všichni gurmáni a milovníci hovězího masa by měli ochutnat toto s péčí připravované vyzrálé hovězí maso, které je typické svojí křehkostí, šťavnatostí a specifickou chuťí. Farma Hyršov chová skot plemene Aberdeen Angus. Je to mastné plemeno, které pochází ze severovýchodního Skotska. Farma na šumavském Hyršově má vlastní porážku a zařízení, kde maso ve visu zraje 4-8 týdnů. Dodávají maso s označením  Mladý býk (stáří kusu do 24 měsíců) a Býk (stáří kusu nad 24 měsíců). Maso je výborné nejen k přípravě steaků, ale i ostatních jídel, které známe a všem nám chutnají. Některé z Vás může překvapit i zkrácení doby přípravy jídel. Farma Hyršov Vám velice ráda odpoví na jakékoliv dotazy.