Ghí přírodní 340 ml

271
Neohodnoceno
Efekt lupa
  • 1 z 2

Ghí, neboli přepuštěné máslo, je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů. A kvalitní české ghíčko poznáte tak, že má modré víčko.


  • 240,18 Kč bez DPH
  • Můžete ho mít zítra doma!
269 Kč
Kategorie: Mléčné výrobky
 

 

Složení: bio bezvodý máselný tuk 99%
 
Výživové údaje na 100 g 
Energetická hodnota: 3677 kJ / 878,2 kcal
Tuky: 99,4 g
z toho nasycených: 70 g
Sacharidy: 0,4 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: <0,01g
 

Skladování: Skladujte v temnu při teplotě do 25 °C

Výrobce: České ghíčko s.r.o., Průmyslová 168, 566 01 Vysoké Mýto

Co se skrývá pod názvem České Ghíčko?

Ruční řemeslná výroba  z kvalitních surovin. Nezpracované máslo odebírají z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed).

Máslo se přepouští ručně, ale ve velkých objemech. Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny.

České Ghí se orientuje na biokvalitu. Pro bio máslo je úplně jiný výchozí materiál pro výrobu a výsledek tomu odpovídá. Ghíčko je lepší, voňavější, chutnější… 

Jak ghí v kuchyni nejlépe využít?

Ghí smíchat s medem v poměru 2:1 a natřít na pečivo.

Lžičku ghí si dát do čaje, vynikající na dobití energie.

Na ghí osmažit cibulku a tu pak použít na brambory, bramborové knedlíky, čočku apod. Libovolnou zeleninu podusit na bylinkách s lžící ghí. Ghí se skvěle pojí s bylinami a kořením, chceme- li jejich účinky využít co nejlépe, je to ideální způsob použití.

V indické kuchyni, tam je v každém jídle;).