Lyofilizované mango 20 g

7760
Neohodnoceno
  • 1 z 2

Mrazem sušené mango si díky šetrnému zpracování uchovává až 90 % všech původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a především obsah zdraví prospěšných látek. Lyofilizované ovoce se při kontaktu s vodou navrací do téměř původního stavu. Mango obsahuje vitamíny A, C, betakaroten, draslík a vlákninu.


  • 53,04 Kč bez DPH
  • Můžete ho mít zítra doma!
61 Kč
Kategorie: Zdravá výživa
 
  • vysoký obsah vitamínů C a E
  • zdroj minerálních látek
  • přispívá ke krásné pokožce
  • lehké, křupavé a plné chuti

Lyofilizované mango se může jíst jen tak, nebo použít pro dochucení kaší, jogurtů, směsí cereálií, přesnídávek či sladkých moučníků. Skvěle ochutí smoothies nebo se hodí do těsta při pečení a přípravě RAW pokrmů. 

Země původu: Německo

Složení: mango plátky lyofilizované