Šumavské Bylinné - digestiv pro dobré trávení
Popis
Jak Šumavské Bylinné nejlépe užívat?
- po jídle pro dobré trávení
- doporučená dávka je 100ml
- nejlépe chutná vychlazené na teplotu 10-12°C
Na zadní etiketě jsou rysky pro přesné odměření.
Z historie Šumavského Bylinného
- tradiční značka vyráběná před rokem 1989 ve Vimperku
- dnešní receptura se původní recepturou inspirovala a vylepšila ji
- nedolihováváme
- používáme révové víno místo tehdy používaného vína maltózového (víno z ječného sladu)
- používáme 12 bylin, jimiž nahrazujeme původních, často exotických 22 bylin
Ano, dnešní víno je jiné než tehdy, ale věříme že lepší.
Filosofie firmy Kitl:
jsme výrobci prvotřídních nápojů - sirupů, medicinálních vín a medovin
chceme dělat nejlepší výrobky nejen v ČR, ale i v celé Evropě (netušíme, zda jinde ve světě takové výrobky konzumují)
naše nápoje sami pijeme a užíváme, a rádi je podáváme našim rodinám i dětem
snažíme se vyrábět výrobky z nejlepších surovin tak, aby byly zdraví prospěšné, aby byly chuťově vynikající a aby lidem skutečně pomáhaly
Proč jsme založili firmu Kitl
dříve se medicinální sirupy a vína běžně užívaly k léčení. Je nám líto, že je vytlačila syntetická chemie a chceme je vrátit zpět
jsme z Jablonce n/N, z Jizerských hor a zdejší kraj máme rádi
také máme rádi bylinky a víno
chceme dělat „nápoje, které léčí, léky, které chutnají“
Kitl Syrob jsou vynikající husté sirupy, mají lahodnou chuť. Vyrábí se z čerstvých bylin v BIO kvalitě, syroby z ovocné řady pak obsahují vysoký podíl ovocné složky. Rostliny zpracováváme za studena, díky tomu jsou sirupy bohaté na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové.
Nejlepší jsou domácí sirupy. Takže pro všechny, kteří nemají čas nebo sílu si sirupy vyrábět doma, nabízíme druhé nejlepší sirupy na světě. Celoročně a ve stálé špičkové kvalitě