Kokosový cukr BIO Natu - různé
Zvolte variantu
Popis
BIO kokosový cukr je nerafinované přírodní sladidlo, které se tradičně získává ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Kokosový cukr má lehce karamelovou chuť, vůni i barvu.
V Asii je používán již mnoho let jako sladidlo, obsahuje vitamíny skupiny B, z minerálů hořčík, draslík, zinek a železo, antioxidanty a aminokyseliny. Pomáhá udržovat stálé vnitřní prostředí a blahodárně působí na celý organismus.
Výhody
- přírodní BIO sladidlo z nektaru květů kokosové palmy
- nízký glykemický index 35
- obsahuje minerální látky, antioxidanty
Využití
Kokosový cukr má podobnou sladivost jako klasický bílý cukr, takže jej v receptech lze nahradit v poměru 1:1. Můžete ho přidat do kaše, smoothie nebo do těsta při pečení.
Věděli jste, že?
Používáním přírodních cukrů přispíváte nejen zdraví ale i ekologii? Ekologická výhoda výroby kokosového cukru z květů kokosových palem spočívá v tom, že půda není narušována chemizací nebo každoroční orbou a okolní fauna a flora není postižena a vymícena jako při pěstování palem (např. palma olejná) na plantážích v monokulturách.
Alergeny: neobsahuje
Země původu: Indonésie / Srí Lanka
Složení: 100% kokosový cukr