Staročeská nádivka pečená ve skleničce 195 g

Tradiční nádivka z čerstvých rohlíčků, uzeného masa bez rychlosolí, šlehaných vajec a zeleniny. Běžně se plní do drůbeže před pečením a co se nevejde, se peče společně s masem. V období Velikonoc se peče jen tak, samotná, a když už rostou mladé kopřivy a první jarní bylinky, vše se naseká a přidá do směsi.  Tato nádivka je pečená přímo ve skleničce, a tak vznikla taková slaná bábovka. Také ji lze snadno vyklopit a nakrájet na kolečka jako servítkový knedlík.  
 

  • 106,96 Kč bez DPH
  • Můžete ho mít zítra doma!
123 Kč
Kategorie: Lahůdky a paštiky
 
 
Nádivka je výborná za studena i za tepla (k listovému salátu, s nakládanou okurkou, ale i jako příloha k pečenému masu, nebo ke grilovanému kuřátku). 
Nádivku můžete ohřát přímo ve skleničce v troubě na 180°C/ 10minut, nebo v mikrovlnce 1,5 minuty na plný výkon.
 
Složení: rohlíky, mléko, zauzené vepřové maso, vejce, cibule, mrkev, špenát, jedlá sůl, koření.
 
Alergeny: lepek, mléko, vejce.
 
Hmotnost: 195 g.