Rybízák víno 0,75 l
Popis
- Nepálí z něj žáha, ani z něj nebolí hlava.
- Obsahuje 11 % alkoholu.
- Jako byste jedli černý rybíz!
Jak se to pije?
Rybízák můžete popíjet dvojím způsobem. Buďto se klasicky opít (bez ranního bolehlavu) nebo ho můžete užívat jako lék. 0,5 dcl po obědě pro cukrovkáře, 1 dcl před spaním pro vyrovnání krevního tlaku, případně 1 dcl ráno a 1 dcl večer pro výrazné posílení imunity.
Horké, nebo studené?
A to je na tom to nejlepší – Rybízák je v letních vedrech úžasný ledově vychlezený. Pokud je až moc horko, neuškodí ani kostka ledu. A v zimě či při nemoci? Rybízák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!
Rybízák k luxusní večeři
Rybízové víno skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména stejků), sýrů ementálového typu, ryb (a proto Rybízák nesmí chybět na štědrovečerním stole), smažených řízků či tvarohových koláčů. Tohle víno doslova vygraduje Vaší večeři k dokonalosti. Pozor na mák – Rybízák po něm chutná “divně”.