Oblíbené čokoládové "lentilky" v bio variantě obsahují poctivou mléčnou čokoládu bez náhražkových tuků. Potažené jsou vrstvičkou z přírodního třtinového cukru, která je obarvená výtažky z rostlin a ovocnou šťávou.
Cereální tyčinka se sušeným tvarohem a CIK CAK jogurtovou polevou. Tvaroh má především vysoký obsah plnohodnotných bílkovin, které obsahují vyváženou směs všech aminokyselin.
Používáme ji na zdobení cukroví a dortů, při výrobě pralinek, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Pod názvem poleva se většinou prodává nechutná směs tuku a cukru.
Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Pod vrstvou mléčné, hořké nebo bílé čokolády křupnou vynikající vlašské ořechy ve skořici, náramně osvěžující černý rybíz, pražená kávová zrna či lískové oříšky. P.S.: A jde to i bez palmáče!
Ochutnejte naprosté chuťové blaho při křupnutí pořádné vrstvy čokolády pod kterou se skrývá mrazem sušený rybíz, maliny, jahody, borůvky nebo lískové oříšky a mandle.
Mrazem sušené ovoce v malém tubusu. Pochutnejte si na malinách, jahodách, ostružinách, černém rybízu a banánu v jejich nejlepší formě bez použití konzervantů a dalších přísad. Chutí i voní úžasně!
Výrobek, ze kterého vycházejí všechny další výrobky naší práce. Jde čistě o medový perník a to bez dalších příměsí a příchůtí. Perníčky mají lahodnou chuť díky vysokoprocentnímu podílu medu, který odebíráme z místní biofarmy.
Jablečná trubička je ovocná pochoutka vyrobená ze sušené jablečné dřeně. K výrobě dřeně je použito unikátní technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru.