Objednáním alkoholu stvrzujete, že jste osoba starší 18-ti let.
První biomedovina od českého výrobce "Včelařství Sláma" z Chlístova na Vysočině.
Inter specifická odrůda původem z Německa vzniklá křížením Seibel a Ryzlink rýnský.
Mladé sladké víno ze slovenských jahod.
Mandlárna společně s mandlovou kavárnou leží v samém srdci jižní Moravy v dnes již známých Hustopečích.
Díky blízkosti největších mandloňových sadů ve střední Evropě se právě tady zrodila chuť originálních likérů, mandlové kávy a dalších delikates.
Kitl Medovina se vyrábí za studena z medoviny a 4 bylinek v BIO kvalitě (mateřídouška, květ lípy, voňatka a květ bezu černého).
Jak již název napovídá jde o Moravskou odrůdu, která byla vyšlechtěna inženýrem Veverkou ve Velkých Pavlovicích.
Pivovar Kamenice - Kamenice nad Lipou.
Nevratné sklo.
Díky destilaci v měděném kotli je o jemnost a bohaté aroma pálenky postaráno. Pro výrobu jedné lahve bylo použito 6 kg hrušek.
Velmi příjemný destilát, pro který je charakteristická jemná chuť a krásná vůně zralých hrušek.
Díky vyváženému poměru čtyř druhů švestek a jejich odpeckování vznikne jemný, ale přitom chutiplný destilát, který si zamilujete.
Rybízák je špičkové polosladké víno, vyrobené z plodů černého rybízu.
Zaujme svou svěžestí, která Vás jen tak neomrzí. Je to skvělý aperitiv bohatý na vitamin C.
- Michael Kubík, majitel Vinařství Kubík
Višňák je prémiové ovocné víno, které se nám letos obzvlášť povedlo. Sladkou chuť čerstvých višní si zamilují všichni - dokonce i ti, kterým červené víno nešmakuje.
Původním názvem Rotburger. Vyšlechtěna v Německu ze Svatovavřineckého a Frankovky.