Cereální tyčinka se sušeným tvarohem a CIK CAK jogurtovou polevou. Tvaroh má především vysoký obsah plnohodnotných bílkovin, které obsahují vyváženou směs všech aminokyselin.
Používáme ji na zdobení cukroví a dortů, při výrobě pralinek, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Pod názvem poleva se většinou prodává nechutná směs tuku a cukru.
Protože čokoláda nemusí být jen mléčná, hořká a bílá. Růžová je totiž přírodní barva speciálních kakaových bobů. A ruby čokolády jsou novou příležitostí pro chuťovou provokaci. Příjemnou. Jedinečnou.
Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Pod vrstvou mléčné, hořké nebo bílé čokolády křupnou vynikající vlašské ořechy ve skořici, náramně osvěžující černý rybíz, pražená kávová zrna či lískové oříšky. P.S.: A jde to i bez palmáče!
Pokud milujete ořechy a kvalitní kávu, máme pro vás recept na ideální ráno – náš espresso krém s výraznou chutí a vůní brazilské kávy. Probere i největší ospalce!
Ochutnejte naprosté chuťové blaho při křupnutí pořádné vrstvy čokolády pod kterou se skrývá mrazem sušený rybíz, maliny, jahody, borůvky nebo lískové oříšky a mandle.
Mrazem sušené ovoce v malém tubusu. Pochutnejte si na malinách, jahodách, ostružinách, černém rybízu a banánu v jejich nejlepší formě bez použití konzervantů a dalších přísad. Chutí i voní úžasně!
Pod vrstvou čokoládového blaha s jogurtem a jahodami čekají pražené mandličky. Každé jejich křupnutí vás přesvědčí o tom, že to nebude láska na jedno sousto.
Máte chuť na něco sladkého? Ovocní medvídci jsou chutné a lehké mlsání. Chutnají naší Rozárce, a tak budou určitě pochutnáním i pro vaše rarášky. Můžete si na nich smlsnout sami nebo se rozdělit s přáteli, protože jsou pochutnáním pro každého.
Jablečná trubička je ovocná pochoutka vyrobená ze sušené jablečné dřeně. K výrobě dřeně je použito unikátní technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru.