Cereální tyčinka se sušeným tvarohem a CIK CAK jogurtovou polevou. Tvaroh má především vysoký obsah plnohodnotných bílkovin, které obsahují vyváženou směs všech aminokyselin.
Používáme ji na zdobení cukroví a dortů, při výrobě pralinek, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Pod názvem poleva se většinou prodává nechutná směs tuku a cukru.
Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Pod vrstvou mléčné, hořké nebo bílé čokolády křupnou vynikající vlašské ořechy ve skořici, náramně osvěžující černý rybíz, pražená kávová zrna či lískové oříšky. P.S.: A jde to i bez palmáče!
Pokud milujete ořechy a kvalitní kávu, máme pro vás recept na ideální ráno – náš espresso krém s výraznou chutí a vůní brazilské kávy. Probere i největší ospalce!
Ochutnejte naprosté chuťové blaho při křupnutí pořádné vrstvy čokolády pod kterou se skrývá mrazem sušený rybíz, maliny, jahody, borůvky nebo lískové oříšky a mandle.
Pod vrstvou čokoládového blaha s jogurtem a jahodami čekají pražené mandličky. Každé jejich křupnutí vás přesvědčí o tom, že to nebude láska na jedno sousto.
Jablečná trubička je ovocná pochoutka vyrobená ze sušené jablečné dřeně. K výrobě dřeně je použito unikátní technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru.