Králík 40 g - koření od Antonína

1852
Neohodnoceno

Po česneku vonící směs nejen na králíka. 
Nejjednodušší úprava v Čechách oblíbeného králičího masa je králičí pečeně. Může chutnat výborně při následujícím postupu: 1 lžíci oleje, 1 lžíci másla a 1 lžíci vepřového sádla rozpustíme v rendlíku, přidáme 3 lžičky směsi koření králík, 1 lžičku soli a za stálého míchání zahřejeme k bodu varu. Polovinou takto vzniklé marinády králíka potřeme, vložíme na pekáč do trouby, podlijeme vodou a pečeme zprvu zakryté. Pravidelně podléváme vodou a potíráme druhou polovinou marinády. Ke konci pečení sejmeme víko a dopečeme do červena.


  • 47,32 Kč bez DPH
  • Můžete ho mít zítra doma!
53 Kč
Kategorie: Koření
 

 

Složení: česnek, cibule, pepř černý, nové koření, chilli, paprika, pálivá paprika, bobkový list, jalovec, tymián, zázvor, koriandr, rozmarýn, šalvěj, oregano, mrkev, pastiňák celerhořčice, kmín a sůl (16 %).

Výroba a prodej: Golden Way spol. s r.o., Dominikánská 7, 301 00 Plzeň, Česká republika