Ručně vyráběná trvanlivá bezlepková klobása čabajkového typu s jehněčím masem (min 15% jehněčí maso). Klobáska váží cca 160 g.
Cena za 1 kg 470 Kč.
Detailní popis produktu
Jemně pikantní klobása maďarského typu, s 15% podílem jehněčího masa. Je vyráběna jako fermentovaný výrobek bez tepelné úpravy. Trvanlivost je 30 dní. Uchovává se sušením v suchém chladném prostředí, kde postupně vysychá a stává se pikantnější. Je vhodná výhradně na studenou kuchyni, na obložený talíř, nebo k pivu a vínu. 1 nožička
Složení
jehněčí maso (min. 25%), vepřové maso, hovězí maso, koření, sůl (max. 4,2%), konzervant E 250, koření voda, cukr, obsah bílkovin min. 15%, obsah tuku max. 40%, NY 104%.
Trvanlivost 21 dní.
Hmotnost 1 ks cca 160 g.
Výrobce: Statek Horní Dvorce s.r.o., Horní Dvorce 22, 378 53 Strmilov
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.