Rajčatová passata drcená 680g

12814
Neohodnoceno

V Čechách není používání passaty - drcených rajčat - zatím příliš rozšířeno. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené chuti a vůně rajčat než rajský protlak. Můžeme ji použít místo rajčat do omáček a polévek v případě, že nám doma chybí čerstvá rajčata, nebo pokud se chceme vyhnout jejich zdlouhavému zpracování. Passata tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek, zeleninových směsí, rajské polévky a omáčky, leča… Naše passata byla připravena šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství. Rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována. Výrobce passaty totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě. Rajčata se tak nemusí po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá.


  • 49,11 Kč bez DPH
  • Můžete ho mít zítra doma!
55 Kč
Kategorie: Sterilovaná zelenina
 

Složení: rozdrcená rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství

Výživové údaje na 100 g 

Energetická hodnota: 128 kJ/31 kcal
Tuky: 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 4,5 g
- z toho cukry: 3,3 g
Vláknina: 1,2 g

Bílkoviny: 1,4 g
Sůl: 0,03 g

Země původu: Itálie

Skladování: Po otevření skladujte při teplotě do 5 °C a spotřebujte do 4 dnů. Po otevření skladujte v ledničce.

Výrobce: bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně