Risotto (rizoto) je jedna z oblíbených italských klasik - lahodné jídlo z rýže, které si zamilujete.
Detailní popis produktu
Složení:
italská rýže, špenát list, česnek, cibule, polévkové koření Fajna pasta (mrkev, petržel kořen, pórek, pažitka, petržel nať, libeček), pepř mletý
Příprava:
Směs na risotto orestujte na olivovém oleji. Připravte si cca 700 ml vody, kterou postupně, za stálého míchání, přilévejte k rýži. Osolte dle chuti. Celková doba přípravy je 20-25 minut. Risotto je hotové, pokud je rýže tzv. al dente. Na závěr vaření vmíchejte do risotta plátek másla a parmazán.
TIP:
V úvodní fázi orestujte na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a až poté přidejte směs na špenátové risotto.
Výrobce: Fajna pasta s.r.o., Planiska 1910, Frenštát pod Radhoštěm 744 01
Ve Frenštátě pod Radhoštěm vznikají těstoviny jako - vrtule, tagliatelle, fettuccine, obláčky, casarecce ale také klasické české vaječné polévkové nudle.