Tradiční složení z žitné a pšeničné mouky s vysokým obsahem žitného kvasu
Detailní popis produktu
Tradiční složení z žitné a pšeničné mouky s vysokým obsahem žitného kvasu. Ruční zpracování, neboli vyválení a tvarování, pečení v sázecí peci. Pečení, nikoliv vaření, jak bývá zvykem v průmyslových velkopekárnách. Trvá to sice o polovinu času déle, aby se vytvořila ta pravá kůrka …. A výsledek? Chléb, po kterém s oblibou sahají nejenom obyvatelé Pošumaví.
Složení těsta: pitná voda, žitná mouka 60%, pšeničná mouka 30%, žitný kvas (žitná mouka, pitná voda), jedlá sůl pekařské droždí, kmín, pečivová směs (žitná mouka, pšeničná vláknina mikrogranulovaná, pšeničný vitální ležel, antioxidant: kyselina askorbová)
Energetická hodnota | 965 | kJ |
---|---|---|
227 | kCal | |
Tuky | 1 | g |
- z toho: nasycené mastné kyseliny | 0,1 | g |
Sacharidy | 48 | g |
- z toho: cukry | 1,9 | g |
Bílkoviny | 6,6 | g |
Sůl | 1,4 | g |
Výrobce: Pekařství Cais, s.r.o., Pražská 490, 384 22 Vlachovo Březí
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.