Je výborná pro přípravu zeleniny na každý způsob, do dušené zeleniny, do salátů z čerstvé zeleniny, na grilovanou zeleninu jako třeba papriky, lilky nebo rajčata.
Sušené plody vinné révy. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť. Mají větší rozměr než jiné rozinky a jsou o poznání světlejší.
Sušené plody vinné révy v biokvalitě. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť, která je silnější než u ostatních druhů rozinek
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu.
Tradičně se jimi dochucují lívance a palačinky, ale použijte je všude tam, kam chcete dodat jejich specifickou chuť – snídaňové kaše, dezerty, domácí granola, nápoje, na pečení
NOMINAL neobsahuje mléko, vejce, umělá barviva, aromata ani konzervační látky. Použití této směsi v mnoha recepturách nabízí rozšíření možností na zdravé a chutné stravování.
Originální vyvážená směs koření určená zejména na steaky, dále na minutky z hovězího, vepřového ale i drůbežího masa, do guláše a "svíčkové", na rožněná a pečená masa, do mletých mas apod.
Jemně mletá himálajská černá sůl. Tradiční pomocník v kuchyni při dochucování. Je cítit po vejcích, proto ji využijete například při přípravě veganských míchaných vajíček z tofu.
Himálajská růžová sůl je nerafinovaná. Neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Hrubá mořská sůl bohatá na minerály a bez obsahu přidaných látek. Je ideální do mlýnků na sůl, k vaření zeleniny, rýže, těstovin, ke grilování ryb a zeleniny, také do solných koupelí.
Šípková marmeláda se používala na mazání na chleba, k lepení vánočního cukroví a samozřejmě na výrobu šípkové omáčky. Je to výborný doplněk k sýrům, především k čerstvému kozímu sýru.
Kdo má rád ostré i ovocné chutě, mohou být jeho chuťové buňky mile překvapeny z této bláznivé kombinace bylinné směsi s mangem, fialovou mrkví a chilli.
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených zálivek, omáček a pikantních dipů.
Jablečná trubička je ovocná pochoutka vyrobená ze sušené jablečné dřeně. K výrobě dřeně je použito unikátní technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru.
Višňák je prémiové ovocné víno, které se nám letos obzvlášť povedlo. Sladkou chuť čerstvých višní si zamilují všichni - dokonce i ti, kterým červené víno nešmakuje.