České Ghí
Co se skrývá pod názvem České Ghíčko?
Ruční řemeslná výroba z kvalitních surovin. Nezpracované máslo odebírají z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed).
Máslo se přepouští ručně, ale ve velkých objemech. Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny.
České Ghí se orientuje na biokvalitu. Pro bio máslo je úplně jiný výchozí materiál pro výrobu a výsledek tomu odpovídá. Ghíčko je lepší, voňavější, chutnější…
Jak ghí v kuchyni nejlépe využít?
Ghí smíchat s medem v poměru 2:1 a natřít na pečivo.
Lžičku ghí si dát do čaje, vynikající na dobití energie.
Na ghí osmažit cibulku a tu pak použít na brambory, bramborové knedlíky, čočku apod. Libovolnou zeleninu podusit na bylinkách s lžící ghí. Ghí se skvěle pojí s bylinami a kořením, chceme- li jejich účinky využít co nejlépe, je to ideální způsob použití.
V indické kuchyni, tam je v každém jídle;).
Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem