České Ghí

Co se skrývá pod názvem České Ghíčko?

Ruční řemeslná výroba  z kvalitních surovin. Nezpracované máslo odebírají z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed).

Máslo se přepouští ručně, ale ve velkých objemech. Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny.

České Ghí se orientuje na biokvalitu. Pro bio máslo je úplně jiný výchozí materiál pro výrobu a výsledek tomu odpovídá. Ghíčko je lepší, voňavější, chutnější… 

Jak ghí v kuchyni nejlépe využít?

Ghí smíchat s medem v poměru 2:1 a natřít na pečivo.

Lžičku ghí si dát do čaje, vynikající na dobití energie.

Na ghí osmažit cibulku a tu pak použít na brambory, bramborové knedlíky, čočku apod. Libovolnou zeleninu podusit na bylinkách s lžící ghí. Ghí se skvěle pojí s bylinami a kořením, chceme- li jejich účinky využít co nejlépe, je to ideální způsob použití.

V indické kuchyni, tam je v každém jídle;).

 

Žádné produkty od výrobce České Ghí nebyly nalezeny....