Banderillas jsou španělské zeleninové špízy, kde na párátku je napíchnutá křupavá okurčička, oliva plněná paprikou, pálivá chilli paprička a cibulka. Vynikající a rychlý aperitiv. Hodí se k vychlazenému pivu, nebo sklence Vašeho oblíbeného vína.
Používá se ke kořenění zeleninových nebo masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy, na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při přípravě zvěřiny a ryb.
Dlouhé špičaté papriky (beraní rohy) sterilované dle tradiční receptury. Skvělý doplněk ke všem pokrmům z masa, ideální příloha k jídlům připravovaných na grilu.
Naši biorarášci Rozárka, Levandulín a Vavřinec jsou skvělá parta a přináší vám vždy samé dobroty. Když je venku nevlídně, je čas na šálek dobrého čaje!
Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček, masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou.
Cereální tyčinka se sušeným tvarohem a CIK CAK jogurtovou polevou. Tvaroh má především vysoký obsah plnohodnotných bílkovin, které obsahují vyváženou směs všech aminokyselin.
BIO citronový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů.
Přírodní třtinový cukr z produkce kontrolovaného ekologického zemědělství. Třtinový cukr je sladší a má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablku i medu.
Červená čočka by vám ve spíži nikdy neměla chybět. Pokud ji máte po ruce, rychle vykouzlíte spousty chutných a zdravých receptů. Navíc už žádné namáčení, za 15 minut máte hotovo!
Sterilovaná čočka Vám usnadní přípravu jídla, je vhodná k přímé spotřebě. Čočka má široké využití ve studené i teplé kuchyni. Vhodná do polévek, salátů, jako příloha či na přípravu kaše. Vychutnejte si ji v biokvalitě.
Používáme ji na zdobení cukroví a dortů, při výrobě pralinek, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Pod názvem poleva se většinou prodává nechutná směs tuku a cukru.
Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Pod vrstvou mléčné, hořké nebo bílé čokolády křupnou vynikající vlašské ořechy ve skořici, náramně osvěžující černý rybíz, pražená kávová zrna či lískové oříšky. P.S.: A jde to i bez palmáče!
¤ Bez konzervantů, bez oxidu siřičitého, bez přidaného cukru. ¤ Sušeno do 42°C. Lisováno za studena. Ideální přírodní sladidlo. Vhodné na slazení a pečení.
Pokud milujete ořechy a kvalitní kávu, máme pro vás recept na ideální ráno – náš espresso krém s výraznou chutí a vůní brazilské kávy. Probere i největší ospalce!
Fazole červená ledvina v biokvalitě připravené k okamžitému použití. Praktické balení, pokud potřebujete vykouzlit rychlý a plnohodnotný pokrm a nemáte čas vařit a namáčet fazole.
Lze ji použít i při pečení a grilování masa (vepřové, kuřecí, krůtí), do vajec, při obalování řízků a zeleniny na smažení, do salátů, pomazánek, studených omáček, na topinky, vaječné pokrmy, na obložené chlebíčky.
Hrách je velmi sytý a vydatný, v kombinaci se zeleninou a obilovinami poskytuje bílkoviny vysoké kvality. Z tohoto půleného vykouzlíte kaši nebo výtečnou polévku za pár minut!
Příjemná argentinská (nepříliš ostrá) vločkovitá směs koření určená na hovězí steaky a na typický argentinský salát z usekaných okurek, póru, cibule, rajčat, paprik a bylinek.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. V kuchyni mají velmi široké využití a jejich příprava je snadná. Hodí se ke sladkému i slanému. Jedná se také o obilovinu vhodnou pro bezlepkovou dietu.